• Lorem ipsum

Wat zijn de betaalmethoden bij Roberto d'Angelo?

 

  • Ideal: Betalen met iDEAL is veilig, snel en makkelijk! De volgende banken zijn bijvoorbeeld bij iDEAL aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank.

  • Creditcard: Bij Roberto d'Angelo kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. De gegevens van je creditcard gegevens worden via de SSL-methode versleuteld en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard. Voor het gebruik van deze betaalmethode brengen we €2,95 in rekening.

  • Apple Pay: Met Apple Pay kun je aankopen doen in Safari op je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac.

  • Klarna achteraf betalen: Betaal gemakkelijk achteraf met Klarna. Maak gebruik van alle smooth functies van MyKlarna door in te loggen op klarna.nl met het e-mailadres wat je hebt opgegeven bij je bestelling of download de Klarna app. Let op: Klarna voert voor alle bestellingen een check uit. Voor vragen over de achteraf betaling of een bestelling via Klarna die niet wordt goedgekeurd, neem je contact op met Klarna via 020-8082852 of de chat via http://www.klarna.nl/klantenservice.
    Klarna is 24/7 bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Meer informatie vind je op www.klarna.nl. Voor het gebruik van deze betaalmethode brengen wij je € 3,95 in rekening.

 

  • Bancontact: Bancontact is de bekendste online betaalmethode voor klanten vanuit België. De betaling wordt eenvoudig afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Voor het gebruik van deze betaalmethode brengen wij € 1,95 in rekening.

  • Maestro: Maestro is de SEPA debitcard van MasterCard. Het is een vooraf oplaadbare betaalkaart waarmee je aankopen kunnen doen. Om te betalen via Maestro vul je je kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in. De betaling wordt bevestigd met een identificatie en een unieke transactiecode. Er wordt altijd een saldocheck gedaan.

  • Bankoverschrijving: Plaats je liever een bestelling door handmatig het bedrag over te maken? Dit is mogelijk met de betaalmethode bankoverschrijving of Bank Transfer. Je moet bij deze betaalmethode rekening houden met een mogelijk langere levertijd.